Košarica

Dostava i plaćanje

Trenutno imamo mogućnost dostave samo na području teritorija Republike Hrvatske, što uključuje i otoke.

Trenutno ne dostavljano na području Europske Unije, ali pratite nas za moguće promjene.

Cijena dostave je fiksna i iznosi 6€.

Dostava je besplatna iznad 50€. (u slučaju promocije ili popusta, gleda se krajnja cijena, odnosno cijena nakon iskorištenog popusta)

Ukoliko vašu narudžbu zaprimimo od ponedjeljka do srijede do 10h, vaša narudžba će se obraditi, pripremiti i isporučiti isti tjedan. Narudžbe zaprimljene od srijede nakon 10h do nedjelje isporučit će se naredni tjedan.

Ovakav raspored slanja imamo kako bi osigurali da biljke ne zapnu preko vikenda u hladnom skladištu i ne doživljavaju nepotreban dodatni stres.

U slučaju plaćanja putem direktne bankovne uplate – smatra se da je plaćanje izvršeno nakon što se uplata evidentira na transakcijskom računu Prodavatelja, nakon čega odmah započinjemo pripremu vaše narudžbe (npr. ukoliko naručite u srijedu do 10h, ali se uplata evidentira u četvrtak, vaša narudžba će se isporučiti naredni ponedjeljak).

Procijenjeno uobičajeno vrijeme dostave (od uručenja paketa kurirskoj službi do trenutka dostave) je 24h-48h.

Za sve upite nam pišite na info@pjantina.com.

Način plaćanja:

Način plaćanja birate sami između nekoliko mogućnosti koje nudimo:

1. uplatom na žiro račun Prodavatelja putem uplatnice ili e-bankarstva

  • nakon zaprimljene narudžbe, na e-mail ćete dobiti sve podatke koji su vam potrebni za uplatu – broj računa prodavača i poziv na broj
  • smatra se da je plaćanje izvršeno nakon što se uplata evidentira na transakcijskom računu Prodavatelja, nakon čega odmah započinjemo pripremu vaše narudžbe

2. pouzećem – svoju pošiljku plaćate u gotovini prilikom preuzimanja paketa od kurirske službe

3. kartičnim plaćanjem preko sigurnog kartičnog sustava Paypal

  • Paypal osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka koji se prosljeđuju do banke koja je izdala Vašu karticu koju koristite prilikom plaćanja. Mi nikada ne dolazimo u kontakt sa podacima o Vašoj kartici.

4. putem svog PayPal računa

  • Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice koja je vezana za Paypal račun, bit će terećen u EUR ili USD, stoga je kao rezultat konverzije moguća razlika u iskazanom iznosu košarice i stvarno naplaćenom iznosu košarice.
  • Trošak konverzije pri pretvaranju valuta snosi kupac.

Ukoliko neki od naručenih proizvoda nije moguće isporučiti, odmah ćemo vas o tome obavijestiti putem e-maila. U tom slučaju vi kao kupac imate pravo otkazati naručeni proizvod i dobiti povrat ili možete zatražiti neki drugi, dok će ostali proizvodi iz narudžbe biti isporučeni.

Navedeni rokovi dostave su samo informativnog karaktera i temelje se na očekivanim rokovima isporuke prijevoznika.  

Ukoliko kupac ne preuzme ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, prodavatelj nije dužan kupcu nadoknaditi troškove.