Košarica

Pravila privatnosti

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontrolirati postavke kolačića.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: pjantina.com

Vaše trenutno stanje: Nema pristanka. Upravljajte svojim pristankom.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih podataka. Pohranjuju se na vašem uređaju kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi nam kolačići pomažu da web mjesto pravilno funkcionira, učini ga sigurnijim, pruži bolje korisničko iskustvo i shvati kako web stranica djeluje te da analiziramo što funkcionira i gdje treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane u nekoliko svrha. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da bi web stranica funkcionirala na pravi način i oni ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke. Kolačići trećih strana koji se koriste na našoj web stranici uglavnom služe kako bi se razumjelo kako web stranica funkcionira, kako komunicirate s našom web stranicom, kako biste zaštitili naše usluge, pružili oglase koji su relevantni za vas, a sve u svemu pružaju vam bolje i poboljšano korisničko iskustvo i pomažu ubrzati buduće interakcije s našim web mjestom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Nužni: Neki su kolačići neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju i ne pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju vam prijavu na svoj račun i dodavanje proizvoda u košaricu i sigurno plaćanje.

Statistički: Ovi kolačići pohranjuju podatke poput broja posjetitelja web mjesta, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web mjesta posjećene, izvora posjeta itd. Ti nam podaci pomažu da shvatimo i analiziramo koliko dobro web stranica radi i tamo gdje treba poboljšanje.

Funkcionalni: To su kolačići koji pomažu određenim ne nužnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja web stranice na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi kolačići pomažu nam da pohranimo vaše postavke i postavke pregledavanja poput jezičnih postavki kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo u budućim posjetima web mjestu.

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

Različiti preglednici nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke svog preglednika kako biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.org ili www.allaboutcookies.org.

Prijava na newsletter i obrada podataka

Prilikom prijave na pjantina.com newsletter prikupljamo sljedeće podatke:

  1. ime;
  2. email.

Gore navedene podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo kako bi poslali naš newsletter na vašu naznačenu e-mail adresu.

Podatke koje upišete prilikom prijave na pjantina.com newsletter (vaše ime i email) dijelimo s našom marketinškom platformom Sendinblue, te prijavom na newsletter prihvaćate njihova pravila o obradi podataka koje možete pročitati ovdje.

Podatke pohranjujemo sve dok se ne odjavite s pjantina.com newslettera. Odjaviti se sa newslettera vrlo je jednostavno. Sve što trebate napraviti je kliknuti na link – unsubscribe here – na kraju bilo kojeg newslettera kojega ste primili od strane pjantina.com.